Members of Pensel

Tuesday, February 15, 2011

Ermmm ... Aku Sebatang Pensel ???

Ermmmm .... Apa pasal lah nama blog ni macam kelakar ajer ??? Sebenarnya, time aku cari idea nak bagi nama kat blog nie, teringat plak time2 sekolah dulu, selalu buat apa tu, karangan tentang objek, apa tu nama format dia, ermmm ... autobiografi ??? Ahhh, entah lah ... Hihihi

So, dengan sebulat suara, aku sebagai pemegang mohor mohor besar blog ni atau atas dasar keprihatinan untuk memBLOG kan diri, aku setuju untuk menamakan "BABY" aku ni, sebagai ...


So, hope you all enjoy k .. Kalau rasa cam "GOOD GOOD" aje blog aku ni, nasihat aku, korang tekan lah button ALT+F4 k ..

Ok, pensel off ... lalala




Pensel off ... lalalala

No comments:

Post a Comment