Members of Pensel

In House Graphic And Design

Ermmm, just an amateur designer, itu lah ayat paling ringkas untuk memperkenalkan diri aku nie, then selain dari photography, aku jugak sedikit sebanyak mengaplikasikan ilmu yang aku dapat dari COSMOPOINT dulu untuk menjadi hobi aku ... Apa hobi aku ??? Ermmm, seperti yang tertera di atas, graphic ... Ermmm, tu ajer lah yg boleh aku cakap, mungkin apa yang aku cuber buat, akan mendapat sedikit sebanyak kritikan dan komen dari yang profesional, xper, aku suke ... tanpa komen diorg, sapa lah aku ... then sila lah komen, pastikan komen yang membina lah, jangan lah komen yg bak kata org "YOUR TALK ARE CHEAP BECAUSE YOU HAVE NOTHING" Hihihi ... Camtu lah agak nyer ayat tu, aku tgk kat google, hihihi ...

Aku punyer caj servis aku xlah mahal melambung, agak nyer yang paling mahal pun aku pernah dapat RM 50 aje kowt, tu pun dah ultra susah punyer artwork aku pernah buat, then its worth it coz that org yg upah aku tu kata "WALAUPUN KAU PUNYER CAJ MURAH, TAPI NOT BAD ... AKU SUKA KAU PUNYER ARTWORK ... " pergghhh ... kembang jap buttock aku time tu ... Hihihi


Caj aku bergantung pada kepayahan artwork ... Disebabkan aku just an amateur, aku kekadang tolak job yang aku boleh anggap susah, hihihi ... Maaf k ... Hihihi ... Anything, just contact aku k ...

In House Design And Graphic di bawah bumbung yang sama ngan CUBE PHOTOGRAPHY k ... So, contact aku kalau ade pape pertanyaan ...

Ni antara contoh job aku yg baru pas aku print kan untuk member aku ... RAUF BURGER CORNER ...




Pensel off ... lalalala