Members of Pensel

Blog Header Order

Semua member aku tanya, faiz, boleh tak tolong buatkan blogheader untuk blog aku ??? Aku pun tak tau nak cakap camne, tapi maybe aku boleh tolong buatkan kowt ... I will try my best .. (Cehhh, speaking plak aku .. ) ... So, what so ever, aku pun wat lah servis macam nie .. Harga ??? Ermmmm ... Setelah aku pulang dari menjelajah satu dunia (means aku jejalan kat semua blog yang dimiliki oleh blogger lain lahh ..), aku decide, aku meletakkan harga yang agak rendah lah ... ermmm ... RM 9 .... Ok kowt ...

Ermmm, mesti korang akan jawab balik, macammana nak bank in kan RM9 kat cash deposit faiz !!! ?? Hihihi ... Senang aje kowt ... Korang yang gunakan MAYBANK2U, maybe boleh buat kowt, tapi yang takde MAYBANK2U, aku leh tolong, korang bank in kan aje RM10, nnt aku transfer RM1 balik kat akaun korang .. Kan senang .. Hihi ...

So, ni antara contoh blogheader yang pernah aku buat .. ada yang pernah member aku tempah, aku tak tau aku letak mana file dia ... so, apa yang ader ajelah k ...












Macam- macam lagi design aku leh buat, cumer malas nak upload, maybe kalau korang ader yang teringin nk order, korang boleh message aku kat FACEBOOK aku, tak pun, email kat faiz_ssi@yahoo.com.sg ...

Ok lah, pensel off .. lalalala










Pensel off ... lalalala