Members of Pensel

Sunday, May 1, 2011

Post apa tah nie … SELAMAT HARI PEKERJA …

Ermmm … SELAMAT HARI PEKERJA kepada semua yang bekerja sambil membaca blog aku nie … Entry kali nie more kepada berbual kowt … Aku pun tak tau lah nak cakap pasal topic apa … ermmm …
18
Agak2 korang lah, apa best kalau bekerja nie ??? Kalau tak bekerja kan best … Boleh tgk TV, makan, minum, jejalan … takpun tido … Hiihhi
66
Ermmm … tapi kalau tak keje, mana plak nak dapat duit ??? Kang takder duit, orang tak pandang, cakap apa pun tak laku … Lagi2 kalau time nak usya anak dara orang … Kebanyakan tapi tak semua pompuan sekarang pandang duit … Tapi tu yang diorg memang nak … Ermm …
28
Ok3 … Sebelum semua pompuan tembak aku punyer blog, kebanyakan lelaki jugak sama k … So, semua bergantung pada hati kita sendiri … Kita kene cam nak mati cari duit, tetiba pasangan kita boleh pulak cakap,
“honey, belikan handbag GUCCI untuk by boleh ???”
“By, honey lupa bawak wallet lah, bayarkan dulu ek …”
Mesti situasi ini slalu berlaku ??? Bohong lah kalau tak pernah berlaku … then … Hihihi … Separuh mati cari duit, dapat pulak pasangan yang kaki GILETTE … Hahaha … “RABAK PAKCIK RABAK OIIII”
33
So, apa yang boleh aku cuba sampaikan dalam entry kali nie,

CANTIK CANTIK TANJUNG BIDARA,                                                                                  

CANTIK LAGI PANTAI MAHKOTA,                                               

TEPUK DADA TANYA SELERA,                                                                 


PASANGAN KU PILIH TUK BAHAGIA ATAU DERITA.
Pensel off ... lalalala

No comments:

Post a Comment