Members of Pensel

Tuesday, May 24, 2011

D’Tioman 2011

Tak sabar plak nak gi pulau tioman hujung bulan nie … Hihihi … Harap2 semua berjalan dengan lancar lah …

Semua dah settle … Tinggal nak gerak ajer sabtu nie pas aku balik keje shift pagi … Huhuhu … Xsabar lah … Hiihihi …

Ketua ekspedisi, abang napee LAB, dah settle kan semua, susah payah dia discuss ngan tracel agent supaya bagi yang terbaik untuk kitorg … Gerek lah abang … Hihihi

pulau_tioman

Fuhhhh …. Biru giler air dia … Tu yang tak tahan … Hihihi … Sabar faiz sabar … Hihihi …

So, doakan kitorg selamat pergi ngan selamat balik k … Insyaallah …


Pensel off ... lalalala

No comments:

Post a Comment