Members of Pensel

Thursday, April 14, 2011

Idea Idea Idea …

Mencari idea bukan cam mencari kertas yang telah difail kan mengikut kateogari, tapi cam mencari berlian di timbunan kaca … (acecehh … Ayat aku … Hihihi … Ayat cam terlebih telan xanax plak … Hihi)
15
Errrmmm … Projek apa plak lah kali nie ??? Yang lepas, projek untuk warong burger Rauf, sebelum tu KPJ 30th Anniversary … Errmmm, tak tau lah sangkut ke tak design aku … ermmm …. Xsangkut, apa boleh buat, bukan rezeki … Hihihi …
11
Projek kali nie ??? Actually projek kali nie, xder bnd sgt, cumer nak wat PORTFOLIO untuk CUBE PHOTOGRAPHY aje … Alah, cam album gambar, tapi dalam bentuk buku cam dalam citer LAGENDA BUDAK SETAN, time farid kamil bagi kat lisa surihani … Hihi … Aku nk kasi kat saper plak ??? Awek aku ??? Saper lah yg malang bertuah jadi awek aku ??? Hihihi …
26
Erkkk, aku bukan nk kasi kat awek aku, tapi untuk aku wat koleksi, senang nk tunjuk kat client aku yg nk servis aku … Hihihi … Ermmm … Nnt dah siap, aku tunjukkan lah k … For a while, just let it be in my drawer … Hihihi …
32
Ermmmm ... Apa apa pun, sekarang aku buzy ngn keje full time aku as a nurse … Thats why aku tak byk wat photoshoot outdoor, cmne nk wat, balik umah aje, katil dah menanti … Hihihi … Ermmm …
36
K lah, pensel off … Lalalala
Pensel off ... lalalala

No comments:

Post a Comment